Informuojame, kad šis puslapis naudoja slapukus (angl. cookies). Spauskite mygtuką Sutinku ir tęskite naudojimąsi puslapiu. Daugiau informacijos čia.

Kokias gofruoto kartono spalvas turime sandėlyje?

Kokias gofruoto kartono spalvas turime sandėlyje?

Gofruotas kartonas – daugiasluoksnė medžiaga, kurios viduje yra viena ar net kelios bangelės. SUPERBOX galite rinktis spalvotus gofruotus kartonus, kurių visi sluoksniai (bangelė taip pat) yra tos pačios spalvos. Dėžutės iš tokių kartonų bus tos pačios spalvos tiek iš gerosios, tiek iš blogosios pusės. Pakuotės estetikos negadins ir dėžutės briaunos, nes jos irgi bus tos pačios spalvos kaip ir pati dėžutė.

Raudono gofruoto kartono bangelė

Tradicinės (standartinės) spalvos

Tradicinės gofruoto kartono spalvos yra natūrali ruda ir balta. Baltas gofruotas kartonas gali būti paprasto matinio baltumo iš abiejų pusių arba kreiduota gerąja puse. Kreiduota pusė yra glotnesnė, turi nedidelį blizgesį, todėl pakuotė atrodo estetiškiau. Kreiduotas gofras yra puošnesnis, labiau tinka prekių pakuotėms ir dovanų dėžutėms gaminti, nes pakavimo dėžės neatrodo kaip įprastos baltos transportavimo dėžės. Tradicinio balto gofruoto kartono viduje bangelė yra pilkšvos spalvos.

Balto gofruoto kartono bangelė

Kreidinis baltas gofruotas kartonas

Spalvotas dekoratyvinis gofruotas kartonas

Dovanų dėžutes ar prekių pakuotes galime gaminti iš šių spalvų gofrokartono:

-        juodo (BLACK),

-        tamsiai žalio (REALGREEN) spalva panaši į PMS 7736 C,

-        tamsiai mėlyno (NAVYBLUE) spalva panaši į PMS 2380 C,

-        raudono (CHERRYRED) spalva panaši į PMS 201 C,

-        tamsiai raudono bordo (WINERED) spalva panaši į 505 C,

-        pilko (GREY) spalva panaši į PMS Cool gray 7,

-        rožinio (PINK) spalva panaši į 1767 C,

-        dekoratyvinio balto su balta bangele viduje (paviršius – baltas MATINIS).

Balto gofruoto kartono vidinė balta bangelė


Praktinis patarimas. 
Čia išrinkome visas mūsų turimas gofro dėžutes pagal spalvas (spauskite ant spalvos):

Visos SUPERBOX pakavimo dėžutės iš juodo gofro, spalvos kodas BLACK  Visos SUPERBOX pakavimo dėžutės iš tamsiai mėlyno gofro, spalvos kodas NAVYBLUE  Visos SUPERBOX pakavimo dėžutės iš tamsiai mėlyno gofro, spalvos kodas REALBLUE  Visos SUPERBOX pakavimo dėžutės iš tamsiai žalio gofro, spalvos kodas REALGREEN  

Visos SUPERBOX pakavimo dėžutės iš tamsiai raudono bordo spalvos gofro, spalvos kodas WINERED  Visos SUPERBOX pakavimo dėžutės iš raudono gofro, spalvos kodas CHERRYRED  Visos SUPERBOX pakavimo dėžutės iš pilko gofro, spalvos kodas GREY  Visos SUPERBOX pakavimo dėžutės iš rožinio gofro, spalvos kodas PINK

Ką daryti, jei nei viena iš nurodytų spalvų netinka?

Jei nei viena iš nurodytų spalvų netinka, pageidaujamą spalvą visada galima atspausdinti. Tokiu atveju reikia rinktis individualią spaudą ant visos pakuotės išklotinės. Makete galite pasirinkti įvairiausias spalvas bei dizainą. Dėžučių su individualia spauda kainas rasite čia.

SUPERBOX yra pakuočių gamintojo parduotuvė, todėl galime pagaminti pakavimo dėžutes su sudėtingesne individualia spauda. Kartonines dėžes gaminame visais spaudos būdais: ofsetiniu, skaitmeniniu, šilkografiniu, fleksografiniu būdu, o taip pat lakuojame UV laku, folijuojame, darome įspaudus (kongrevus).

Visas tinklalapyje SUPERBOX skelbiamas turinys yra UAB SUPERBOX nuosavybė, jei nenurodyta kitaip. Atgaminti, viešai skelbti šį turinį be bendrovės raštiško sutikimo draudžiama.