Informuojame, kad šis puslapis naudoja slapukus (angl. cookies). Spauskite mygtuką Sutinku ir tęskite naudojimąsi puslapiu. Daugiau informacijos čia.

Juoda spauda ir UV lakavimas ant juodų dėžių. Spaudos pavyzdžiai

Juoda spauda ir UV lakavimas ant juodų dėžių. Spaudos pavyzdžiai

Dažnai juodos pakuotės daromos iš dekoratyvinių kartonų ir gofruotų kartonų, kurių paviršius būna matinis, todėl ant tokių dėžučių gražiai atrodo spauda juodais blizgiais dažais. Spauda būna šiek tiek iškili ir atrodo subtiliai, bet nėra labai ryški. Čia rasite juodos blizgios spaudos ant juodų kartoninių dėžučių ir juodų gofro dėžių pavyzdžių.

dėžė su juoda spauda_1.jpg

Juoda02.jpg

Šios spaudos privalumas, kad ji nėra brangi ir dėžučių su tokia spauda kainas rasite kiekviename kartoninės dėžutės aprašyme, kur spauda ant jau pagamintos pakuotės galima.

SpalvaLT.jpg

Kitas būdas – dekoruoti juodas dėžutes UV laku. UV laku padengti juodos dėžutės paviršiai intensyviai blizga ir sudaro gražų ir ryškų kontrastą tarp juodo pagrindo ir lygaus lakuoto dėžės paviršiaus. Dažnai UV lakavimas ant kartono dėžučių derinamas su balta, auksine arba sidabrine spalva. Žemiau rasite įvairių UV lakavimo ant juodų pakavimo dėžučių pavyzdžių.

UV01.jpg

UV02.jpg

Juoda03.jpg

UV lakavimas ant kartono dėžių yra brangesnis nei spauda juodais blizgiais dažais. UV lakavimą ant kartoninių pakuočių, pirktų SUPERBOX parduotuvėje, galite užsisakyti čia kaip papildomą paslaugą.

SUPERBOX yra pakuočių gamintojo parduotuvė, todėl galime pagaminti pakavimo dėžutes su sudėtingesne individualia spauda. Kartonines dėžes gaminame visais spaudos būdais: ofsetiniu, skaitmeniniu, šilkografiniu, fleksografiniu būdu, o taip pat lakuojame UV laku, folijuojame, darome įspaudus (kongrevus).

Visas tinklalapyje SUPERBOX skelbiamas turinys yra UAB SUPERBOX nuosavybė, jei nenurodyta kitaip. Atgaminti, viešai skelbti šį turinį be bendrovės raštiško sutikimo draudžiama.