Informuojame, kad šis puslapis naudoja slapukus (angl. cookies). Spauskite mygtuką Sutinku ir tęskite naudojimąsi puslapiu. Daugiau informacijos čia.

Kaip surasti reikiamo dydžio kartoninę dėžę

Kaip surasti reikiamo dydžio kartoninę dėžę

Prisireikė pakavimo dėžių? Ar iš viso galima internete rasti Jums reikiamo dydžio dėžutę pakavimui? Gal reikės pirkti daug didesnę dėžutę ir naudoti daug burbulinės plėvelės ar kitų plastiko užpildų? O gal teks užsisakyti pageidaujamo dydžio kartono dėžių gamybą? Jeigu kartoninių dėžučių reikia nedažnai, atklydus į pakuotės pasaulį, tai gali pasirodyti sudėtinga užduotis. Gerai, kad SUPERBOX el. parduotuvėje turime paprastą ir greitą būdą išsirinkti iš daugiau negu 1000 įvairių dydžių, modelių ir spalvų popierinių ir pakavimo dėžučių. Tai tikras pakuočių centras su galingu paieškos įrankiu, kuriuo naudojamės ir mes patys - SUPERBOX darbuotojai.

Kaip naudotis dėžučių paieška

Išsikvieskite SUPERBOX paiešką čia. Kompiuterio ekrane kairėje pusėje rasite FILTRUS, o dešinėje Jums iškart rodys tas dėžutes, kurias turime sandėlyje pagal Jūsų pažymėtus filtrų nustatymus. Naršant mobiliu įrenginiu, spustelėkite ant filtro ekrano viršuje, pažymėkite norimas pakuotės savybes ir išsirinkite iš SUPERBOX paieškos atrinktas pakavimo dėžutes.

Įveskite pageidaujamus kartoninių dėžučių matmenis milimetrais. PATARIMAS: pakavimo ir dovanų dėžių matmenis veskite su 5 ar 10 mm paklaida, kad paieška pateiktų daugiau variantų.

Superbox dėžučių paieška pagal matmenis

Išsirinkite pakuotės spalvą. Išskleiskite filtrą PAKUOTĖS SPALVA, čia rasite dėžučių spalvas ir šalia parašytus skaičius, kiek ir kokios spalvos kartono dėžių dydžių variantų turime sandėlyje.

Superbox dėžučių paieška pagal spalvą

Išsirinkite dėžės modelį. Išskleiskite filtrą DĖŽĖS MODELIS. Jų yra tikrai nemažai, tačiau paprastos, lipnia juosta klijuojamos, transportavimo dėžės modelis bus FEFCO 0201, o greito uždarymo dėžutė su „ausimis“, bus FEFCO 0427 (greito uždarymo). Patarimas: jeigu Jums nėra aiškus dėžutės modelis, kurio ieškote, pasirinkite bet kurį pakuotės modelį iš filtrų sąrašo ir žiūrėkite, kokį paveikslėlį parodys kartono dėžių paieška. Taip surasite Jums reikalingo sulankstymo dėžę pakavimui arba dovanoms.

Superbox dėžučių paieška pagal modelį

Jei reikia rasti dėžę paštomatui

SUPERBOX paieška atrinko kartonines dėžes, kurios tinka Lietuvoje veikiantiems DPD, Omniva, LP Express ir SMARTPOST paštomatams. Pasirinkite pageidaujamą paštomatų tinklą ir pažymėkite reikiamą pakuotės siuntoms dydį (XS, S, M, L, XL ir t.t.). Ekrane iškart matote paieškos rezultatą.

Paštomato dėžių paieška Superbox

Kiekvienos kartoninės dėžutės aprašyme, po mygtuku Į KREPŠELĮ matysite ir pakavimo dėžučių kiekį, kurį šiuo metu turime sandėlyje. Kadangi pirkėjui siunčiame tas dėžes, kurias jau turime SUPERBOX sandėlyje, tai pristatymas užtrunka vos 1-2 darbo dienas.

Pakuočių sertifikatai

SUPERBOX siūlo platų FSC® (SCS-COC-007451) sertifikuotų dėžių pasirinkimą. Jei ieškote sertifikuotų pakavimo dėžių, pasirinkite visas FSC® žymas iš filtrų sąrašo.

Superbox dėžučių paieška pagal FSC<sup>®</sup> sertifikatą

Didžioji dauguma pakavimo dėžių, pagamintų iš rudo gofruoto kartono, yra sertifikuotos ir parduodamos su FSC MIX žyma. Šią konkrečią žymą rasite ir dėžės aprašyme. Tokį žymėjimą turinčios pakuotės yra pagamintos iš popieriaus ar gofro kartono, kurį sudaro žaliavos, atkeliavusių iš atsakingai auginamų FSC® sertifikuotų miškų, perdirbtų medžiagų ir (arba) kitų kontroliuojamų šaltinių.

Sertifikuotas pakuotes galite pirkti drąsiai, nes perkant tokias kartonines dėžes jūs prisidedate prie atsakingo miškų tvarkymo ir išsaugojimo ateities kartoms.

Nepavyko surasti dėžės?

Jei vis tik nepavyko surasti tokių išmatavimų dėžės, kurių Jums reikia, parašykite mums laišką, nes mes galime greitai pagaminti pakavimo dėžes (ypač be spaudos). Laiške būtinai nurodykite dėžės ilgį, plotį ir aukštį milimetrais. Jei tai dėžės išoriniai matmenys, būtinai tai akcentuokite, nes kartoninių dėžučių iš 3 mm gofruoto kartono vidiniai ir išoriniai matmenys gali labai stipriai skirtis. Būtinai nurodykite dėžės modelį arba paprastai tariant dėžės išlankstymo būdą. Jei nežinote pakavimo dėžutės FEFCO kodo, galima mums atsiųsti nuotrauką ar panašios SUPERBOX prekės kodą, kad mums būtų aišku, kaip ji susilanksto. Būtinai parašykite dėžutės spalvą ir kiekį. Pasistengsime į Jūsų dėžių užklausą atsakyti kaip įmanoma skubiau.

Susisiekite:

Gamybos užsakymai (Jurga) +370 699 12612, info@superbox.lt

Visas tinklalapyje SUPERBOX skelbiamas turinys yra UAB SUPERBOX nuosavybė, jei nenurodyta kitaip. Atgaminti, viešai skelbti šį turinį be bendrovės raštiško sutikimo draudžiama.